Dan Petrescu, nemulțumit de campania de achiziții a CFR-ului: “Lotul nostru este foarte subțire acum”

Dan Petrescu, nemulțumit de campania de achiziții a CFR-ului: “Lotul nostru este foarte subțire acum”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit despre lipsa de jucători cu care se confruntă, înaintea duelului cu ȚSKA Sofia din grupele Europa League.

CFR Cluj se pregătește să înceapă un nou sezon în Europa League, iar primul meci al “feroviarilor” va fi la Sofia, cu ȚSKA. Înaintea duelului din capitala țării vecine, Dan Petrescu s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziție și de campania de achiziții reușită de clubul din Gruia.

Pe de altă parte, tehnicianul “feroviarilor” i-a lăudat pe adversarii de la ȚSKA și transferurile reușite de bulgari.

“De sezonul trecut și până acum, noi am pierdut jucători importanți, mai ales un jucător pe care nu am avut timp să îl înlocuiesc, la mijlocul terenului (n.r. Mihai Bordeianu).

Ăsta este marele minus al CFR-ului în acest moment. Din păcate, campania noastră de achiziții nu a fost la fel ca cea a lui ȚSKA Sofia, care a luat nouă jucători foarte buni.

Lotul nostru este foarte subțire acum. La ei au venit jucători de la Watford, de la Lens, de la Bordeaux, de la Lille, iar noi am luate de... nici nu mai are rost să spun de unde. E clar, dacă iei jucători buni, ai pretenții, și eu sunt convins că cei de aici au pretenții”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei, conform Digisport.

Partida dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia se va disputa astăzi, de la 19:55.

Comenteaza