Dan Petrescu, îngrijorat înaintea jocului de la Botoșani: “Ne pare rău că nu s-a amânat meciul, vor fi condiții nevaforabile”

Dan Petrescu, îngrijorat înaintea jocului de la Botoșani: “Ne pare rău că nu s-a amânat meciul, vor fi condiții nevaforabile”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenonul și-a exprimat din nou nemulțumirea în legătură cu faptul că echipa sa nu a reușit să obțină amânarea partidei.

Înaintea meciului decisv pentru calificarea în primăvara europeană, CFR Cluj are de trecut un obstacol și în campionat. “Feroviarii” se deplasează la Botoșani, pe un teren pe care au avut probleme în ultimii ani. Cel mai recent exemplu e partida din Cupa României, când clujenii au fost eliminați de moldoveni. În plus, oboseala acumulată în ultimele săptămâni și terenul greu de la Botoșani ar putea reprezenta probleme pentru campioni.

Dan Petrescu a prefațat jocul de la Botoșani. “Ne pare rău că nu s-a amânat meciul, dar nu avem ce face. Eu sunt în primul rând supărat pe situație, dar trebuie să mergem și să jucăm. Și ei vor juca pe același teren. Ei vor juca cu cei mai buni jucători, iar 10 dintre fotbaliștii noștri vor rămâne acasă. Nu contează primul loc acum, ci la final. Meciul cu Celtic e cel care contează. Vor fi condiții nevaforabile și un arbitraj pro Botoșani”, a declarat antrenorul.

Și Mario Rondon a vorbit despre partida din runda cu numărul 20. “Cred că era mai bine să nu jucăm, dar avem un lot numeros, cu calitate și vom merge acolo să câștigăm. Ne simțim bine din punct de vedere mental, avem cel mai bun atac și cea mai bună apărare. E o deplasare grea, dar ca să rămânem până la finalul anului pe primul loc trebuie să câștigăm și în deplasare.

Astăzi ne-am antrenat pe frig, dar temeparatura va fi la fel pentru ambele echipe. Ne dorim să ne calificăm, eu nu pot juca joi, însă îmi doresc ca în februarie să fim în Europa”, a spus atacantul venezuelean.

Partida de la Botoșani se va disputa duminică, de la ora 17:30.

Comenteaza