Dan Petrescu, înaintea jocului de la Botoșani: “Va fi poate mai greu decât cu FCSB”

Dan Petrescu, înaintea jocului de la Botoșani: “Va fi poate mai greu decât cu FCSB”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului nu a ezitat să își laude adversarii de sâmbătă, pe care îi consideră chiar contracandidați la titlul din Liga 1. 

După victoria din derby-ul cu FCSB, campioana se pregătește de o deplasare complicată. Deși nu s-a știut dacă partida se va juca, în cele din urmă, jucătorii de la FC Botoșani au fost testați negativ și vor putea intra sămbătă în teren. Dan Petrescu recunoaște că se teme de jocul din Moldova și îi consideră pe elevii lui Marius Croitoru, contracandidați serioși la titlu în Liga 1. 

"Eu am fost sigur că se va juca. Am pregătit meciul ca și cum s-ar fi jucat. FC Botoșani a terminat campionatul pe locul al treilea, după noi și Craiova. În opinia mea, cred că ei pot bate pe oricine, oricând. Cred că își doresc să ajungă cât mai sus, poate chiar să câștige campionatul. Au un lot foarte bun și un antrenor care a făcut lucruri extraordinare. E normal ca ei să își dorească victoria, acest joc va fi poate mai greu decât cel cu FCSB", a declarat tehnicianul. 

Antrenorul formației din Gruia a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă. "Golofca va sta o perioadă mai lungă departe de teren. La fel și Sylla, iar Pereira s-a accidentat și el. Am avut și azi o accidentare la antrenament și vom vedea dacă ne vom putea baza pe acel jucător", a spus Petrescu. 

Comenteaza