Dan Petrescu face revoluţie în vestiarul lui CFR Cluj. Ce spune Liviu Ciobotariu despre expedierea fiului său la echipa a doua

Dan Petrescu face revoluţie în vestiarul lui CFR Cluj. Ce spune Liviu Ciobotariu despre expedierea fiului său la echipa a doua
| Foto: Sport Pictures

Denis Ciobotariu, fiul lui Liviu Ciobotariu, fotbalist de bază la CFR Cluj în mandatul lui Marius Șumudică, a jucat doar șase minute de la venirea lui Dan Petrescu, în meciul de Cupă cu Universitatea Craiova.

După meciul dintre CFR Cluj și FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor și tatăl lui Dennis, a vorbit despre situația fiului său, după ce acesta a fost exclus de Dan Petrescu din lotul lui CFR Cluj. 

”Nu am vorbit cu Denis, nu am vorbit pentru că nu vreau să-l pun într-o situaţie delicată. De fiecare dată când vorbesc cu el, trebuie să vorbesc despre fotbal că nu avem despre ce să vorbim. Am preferat să nu vorbesc cu el despre fotbal. Nu ar fi fost prima dată când joc împotriva lui, am mai jucat de două ori cand era la Dinamo, la fel, n-am vorbit şi într-un joc a jucat titular. Dar fiecare gestionează situaţia cum crede”, a declarat Liviu Ciobotariu, după meci.

Vestiarul lui CFR Cluj geme de vedete, aşa că lui Dan Petrescu nu îi e greu să trimită rând pe rând jucători la echipa a doua. Şi fiul lui Liviu Ciobotariu, Denis Ciobotariu, a ajuns la echipa a doua. În săptămâna premergătoare meciului cu FC Voluntari, Denis Ciobotariu nici măcar nu s-a antrenat cu prima echipă a lui CFR Cluj, după cum a anunțat Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului.

”Noi avem mulți jucători în lot. (...) Ciobi a fost scos de pe lista LPF pentru campionat. Nu a fost scos din lot doar pentru meciul acesta. De două săptămâni este scos din lot, el oricum nu putea juca în campionat. (...) A fost vorba să meargă la echipa a doua, ca să evităm orice discuție. Ciobi este un băiat de caracter", a spus Bogdan Mara, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

loading...
Comenteaza