Dan Petrescu, după succesul cu Dinamo: “Meciul nu a fost strălucit, această victorie este importantă ca imagine”

Dan Petrescu, după succesul cu Dinamo: “Meciul nu a fost strălucit, această victorie este importantă ca imagine”

Campionii au reușit să învingă Dinamo, scor 1-0, după ce Omrani a înscris norocos din penalty în ultimele 10 minute de joc.

Cu o formula schimbată aproape în totalitate față de meciul cu Maccabi, CFR Cluj a evoluat bine în meciul cu Dinamo. Jucătorii din garnitura secundă a formației din Gruia au ratat ocazii importante și, în cele din urmă, Omrani a fost cel care a adus cele trei puncte.

La final, Dan Petrescu a recunoscut că nivelul de joc nu a fost cel la care se aștepta. “Sincer, pentru mine, această victorie este mai importantă ca imagine, am jucat cu mulți jucători care nu au evoluat în acest sezon. Asta nu înseamnă că au jucat rezervele. Să schimbi 10 jucători și să câștigi, asta nu s-a mai întâmplat.

Meciul nu a fost strălucit, am ratat două ocazii cu poarta goală, pe Cestor l-a lovit mingea în cap. Cu Dinamo nu poți avea mai mult de 5 ocazii. Doamne ajută să ajungem cât mai departe în Europa, voi face din nou multe schimbări în Liga 1”, a declarat antrenorul pentru Digisport.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Maccabi din preliminariile Ligii Campionilor. Partida se va disputa marți, de la ora 20:00.

Comenteaza