Dan Petrescu după ratarea calificării la campionatul european: "de zece ani am spus că oamenii vor plânge după generaţia de aur" VIDEO

Dan Petrescu după ratarea calificării la campionatul european:
"De acum zece ani am spus că oamenii vor plânge după noi". Aşa a comentat Dan Petrescu egalul obţinut de naţionala noastră în faţa Belarusului şi care a consfinţit ratarea calificării la Campionatul European de anul viitor. Antrenorul celor de la Kuban Krasnodar regretă că acum România a ajuns să trăiască din rezultatele Generaţiei de Aur.
">

Dan Petrescu spune că a urmărit partida dintre România şi Belarus, şi crede că jucătorii români au jucat mai bine decât în precedentele partide. "Eu zic ca nu e nimic tragic în meciul cu Bielorusia. Tragic este faptul că avem mulţi ani fără o calificare, am uitat cum mai arată un campionat mondial", spune el, la aterizarea la Cluj a echipei pe care o antrenează, Kuban Krasnodar.

Dan Petrescu îşi aduce aminte că "Generaţia de Aur" era criticată când nu reuşea să treacă de faza grupelor la un turneu final ori când făcea un meci mai puţin reuşit: "Eu îi spuneam lui Popescu în cameră, oamenii ăştia o să plângă după noi, 20 de ani n-o să ne mai calificăm. Şi din păcate am avut gura de aur, că nu prea vedeam nimic în spatele nostru care să ne asigure viitorul. Şi îmi pare rău că s-a ajuns să se plângă după noi".

Comenteaza