Dan Petrescu, după eșecul cu Poli Iași: “Nu avem ritm, am pierdut trei puncte importante”

Dan Petrescu, după eșecul cu Poli Iași: “Nu avem ritm, am pierdut trei puncte importante”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Tehnicianul campioanei susține că formația sa a fost demoralizată de golul primit chiar înainte de pauză, iar actul secund a fost unul greu de gestionat.

Seria slabă în deplasare pentru formația din Gruia s-a prelungit și la Botoșani, unde clujenii au întâlnit Poli Iași. “Feroviarii” au fost învinși cu 2-1, după ce au condus și rămân fără succes în deplasare, din luna august. Astfel, istoria se repetă pentru CFR Cluj, care a pierdut de fiecare data, după ultimele trei deplasări europene.

“Nu ne așteptam să avem din nou o înfrângere, după meciul din Europa League. Începusem destul de bine, după care Iașiul a revenit în joc. Au avut și ei ceva ocazii, după care, pe final de repriză, puteam să facem și noi 2-0. Chiar la ultima fază, au marcat un gol, iar moralul jucătorilor la pauză era jos, i-am văzut pe toți cu capul în pământ.

Am încercat să le ridic moralul, să vorbesc cu ei. E normal să nu jucăm perfect, nu avem ritm. La singura lor ocazie din repriza a doua, acel șut din unghi, au marcat. Apoi, nu am mai revenit. Am făcut și schimbări ofensive, am încercat, dar s-au apărat foarte bine și sunt trei puncte uriașe pierdute de noi”, a declarat Dan Petrescu pentru Digisport.

CFR Cluj conduce în continuare clasamentul Ligii 1, cu 27 de puncte, două mai mult decât Viitorul Constanța. Pentre “feroviari” urmează un duel pe teren propriu, împotriva Academicii Clinceni.

Comenteaza