Dan Petrescu, discurs critic după eșecul cu Rapid: “Sunt supărat în primul rând pe mine și, apoi, pe toată echipa”

Dan Petrescu, discurs critic după eșecul cu Rapid: “Sunt supărat în primul rând pe mine și, apoi, pe toată echipa”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a suferit cea de-a doua înfrângere a sezonului în Liga 1, în deplasare, împotriva unei nou-promovate.

Campioana a fost surprinsă de Rapid și a pierdut jocul din runda cu numărul 12 a sezonului regulat. La finalul partidei, Dan Petrescu nu și-a putut ascunde nemulțumire și a recunoscut că singurii vinovații pentru eșec sunt atât el, cât și jucătorii.

“E clar că n-a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat în teren pe vârfuri. Nu ne-am bătut, nu ne-am luptat. Când nu faci lucrurile cum trebuie, la final iei ce meriți.

Sunt surprins, am avut 14 zile în care ne-am pregătit bine, echipa a arătat bine și a venit meciul oficial și am arătat parcă invers față de cum am arătat în pregătire.

N-aș vrea să dau niște declarații și apoi să-mi pară rău, dar e clar că sunt supărat în primul rând pe mine și, apoi, pe toată echipa. Chiar am fost foarte mulțumit de cum s-au pregătit, mă așteptam la o creștere, dar a fost invers. O să am o discuție cu băieții.

Nu putem fi invincibili, dar trebuie să arătăm mai bine în meciurile următoare. N-avem ce să reproșăm nimănui, nu putem să ne plângem de nimic, nici de arbitru, nici de teren, nici de vreme. Pentru mine, orice meci este important, atât am putut noi astăzi”, a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

loading...
Comenteaza