Dan Petrescu, dezamăgit la finalul jocului cu FCSB: "Au dat un gol din nimic, pur și simplu!"

Dan Petrescu, dezamăgit la finalul jocului cu FCSB: "Au dat un gol din nimic, pur și simplu!"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei a oferit concluziile sale la finalul partidei pierdute de "feroviari" pe propriul teren.

CFR Cluj a cedat contra FCSB-ului, într-un meci ce le-a avut față în față pe campioana și pe vicecampioana din sezonul trecut. Formația din Gruia a pierdut la limită, 1-0, spre dezamăgirea lui Dan Petrescu. Tehnicianul e de părere că un egal ar fi fost echitabil pentru ambele formații.

"E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocaziii. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90.

Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza