Dan Petrescu, despre Hagi: " Când jucam, ne certam şi ne băteam"

Dan Petrescu, despre Hagi: " Când jucam, ne certam şi ne băteam"
| Foto: prosport

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a vorbit despre conflictul pe care a părut să îl aibă cu Gheorghe Hagi, managerul tehnic de la FC Viitorul.

DAn Petrescu şi Gică Hagi s-au contrat de mai multe ori în acest start de sezon, după ce Hagi s-a arătat nemulţumit de faptul că CFR Cluj beneficiază de arbitraje favorabile, iar Dan Petrescu nu ar fi recunoscut meritele chipei constănţene.

Dan Petrescu spune că discuţiile apărute sunt normale, în contextul în care ambii tehnicieni sunt irascibili şi doresc să îşi apere echipa. În schimb, în afara terenului de joc, cei doi se au "ca fraţii", după cum spune antrenorul campioanei.

”El îşi apără echipa lui, iar eu îmi apăr echipa mea! De când sunt în fotbal, nu am atacat pe nimeni, niciodată. Când am fost atacat, am răspuns. Nu uitaţi domnilor, am fost 10 ani în Anglia. E fair play acolo. Am chemat antrenorii la mine în cabină la o cafea. Eu nu m-am luat de jucători şi antrenori. Hagi este cel mai mare jucător din istoria României! Este prietenul meu şi aşa vom fi mereu. Când jucăm, ne certam şi ne băteam. Când vorbim la telefon suntem ca fraţii. Nu voi strica relaţia cu Hagi pentru un meci. El e regele fotbalului românesc şi aşa va rămâne. Şi da, este un antrenor foarte bun”, a declarat Petrescu, la TelekomSport.

Dan Petrescu a mai declarat că Hagi este foarte pasionat de activitatea sa: “Hagi se bate în fiecare an la titlu, dar voi nu ştiţi. E foarte ambiţios. E mai exagerat ca mine. Toată ziua, fotbal, fotbal, fotbal. D-asta e regele fotbalului românesc şi cel mai mare fotbalist de la noi”.

Comenteaza