Dan Petrescu, despre cea mai nouă achiziție a CFR-ului: “Sper să-l am semnat şi la antrenament”

Dan Petrescu, despre cea mai nouă achiziție a CFR-ului: “Sper să-l am semnat şi la antrenament”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei s-a plâns din nou că este nevoie să schimbe aproape toată echipa pentru meciurile din Liga 1.

Campionii au un program infernal în startul sezonului, cu meciuri din trei în trei zile. Dacă echipa ajunge în grupele unei competiții europene, perioada s-ar putea prelungi până la finalul anului. Tehnicianul “feroviarilor” își dorește să aibă și mai mulți jucători la antrenamente și recunoaște că ar putea introduce noile achiziții încă din startul meciului cu Dinamo.

Petrescu este îngrjorat de faptul că este nevoit să schimbe întreaga echipă între meciurile din Liga Campionilor și cele din Liga 1. ”Trebuie să găsesc soluţii pentru sâmbătă. Vreau să câştig şi cu Dinamo, întâlnim o echipă rănită. Dacă băgăm toată echipa, nu avem nicio şansă marţi. Va fi greu să îi băgăm sâmbătă şi marţi. Va fi la fel ca la Clinceni, unde am schimbat opt jucători. E posibil să schimb mai mulţi”.

Antrenorul CFR-ului a recunoscut faptul că formația din Gruia e aproape de a semna cu Mihai Butean. “Sper să-l am mâine joi semnat şi la antrenament, pentru că sâmbătă vreau să-l bag să joace, că nu mai am jucători”, a declarat fostul internațional.

Petrescu a vorbit despre situația lui Lacina Traore. “Deocamdată nu e jucătorul CFR-ului. El a pierdut foarte mult timp după ce l-am antrenat eu. A fost golgheter în Rusia cu mine, a fost vândut pe 25 de milioane de euro. Dar nu am bagheta magică. El nu a mai jucat de mult timp, nu ştiu ce se va întâmpla”, a precizat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza