Dan Petrescu, deranjat după un nou eșec în campionat: "Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute"

Dan Petrescu, deranjat după un nou eșec în campionat: "Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute"
| Foto: lpf.ro

Campioana a suferit o nouă înfrângere în Superligă, scor 0-2, pe terenul celor de la CS U Craiova.

Învinși de FCSB, "feroviarii" nu au reușit să își revină pentru partida din Oltenia și au pierdut din nou, spre dezamăgirea lui Dan Petrescu. Antrenorul s-a arătat deranjat la finalul jocului și a criticat compartimentul defensiv.

"Am început bine, am dat și gol, fază de penalty, după care cei de la Craiova au revenit. În repriza a doua, joc confuz, apoi a fost un cadou al nostru, dar nu mai putem schimba nimic. Apoi a fost un gol deviat, s-a spart zidul. Cei de la Craiova, de pe bancă, au intrat bine.

Noi suferim a doua înfrângere la rând, dar am mai trecut prin asta.Nici jucătorii mei nu s-au ridicat la nivelul așteptat, deci poate și eu am o parte de vină. Dar ei trebuie să dea mai mult.

Mă îngrijorează tot, că luăm goluri, nu că nu dăm. Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute. E greu să avem pretenții dacă pierdem. Apărarea nu mai este ce a fost, se vede.

În alți ani nu pierdeam așa și nu luam, atâtea goluri.Mai avem și Europa și Cupa României, așa că e clar că trebuie să facem o analiză", a declarat Petrescu, potrivit Digisport.

Comenteaza