Dan Petrescu “Dacă ne-am califica în Champions League, ar fi ca și cum am câștiga cinci campionate”

Dan Petrescu “Dacă ne-am califica în Champions League, ar fi ca și cum am câștiga cinci campionate”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului recunoaște că principalul obiectiv al formației sale este un nou titlu, însă fostul internațional se gândește și la o participare în grupele cupelor europene.

Campioana din ultimele două sezoane ale Ligii 1 s-a reunit, iar Dan Petrescu a anunțat obiectivele pentru noul sezon. Titlul este din nou o prioritate, însă “feroviarii” își doresc să spele rușinea de anul trecut când au fost eliminați de Dudelange și vor să participe în grupele cupelor europene. Antrenorul din Gruia admite că misiunea este una imposibilă, însă are încredere în elevii săi.

Dan Petrescu a prezentat obiectivele pentru noul sezon. “Ne propunem să câștigăm campionatul, va fi foarte greu, dar nu imposibil. Ne propunem să intrăm și într-o grupă europeană. În Liga Campionilor e aproape imposibil, dar vom da maximum pentru a ajunge acolo. Și Europa League ar fi un succes pentru club, atât financiar, dar și din cauza faptului că anul trecut echipa a fost eliminată.

Sunt conștient că este foarte greu, dar de aceea am și început deja pregătirea. Vrem să fim disciplinați pentru a putea câștiga împotriva oricărei echipe. Dacă ne-am califica în Champions League, ar fi ca și cum am câștiga cinci campionate”, a declarat antrenorul.

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre rivalele la titlu. “Cred că aceleași echipe se vor bate la titlu. În continuare cred că cel mai bun lot îl are FCSB, dar nu tot timpul câștigă cel mai bun lot. Craiova, în opinia mea, va fi mai bună anul acesta, au învățat din greșeli. Viitorul va fi acolo sus, ca întotdeauna și e posibil să apară o surpriză, precum Gaz Metan Mediaș”, a spus Petrescu.

 

Comenteaza