Dan Petrescu, concentrat înaintea ultimului joc al anului: “Vine ziua mea, vine Crăciunul, însă pe mine mă interesează doar meciul de la Voluntari”

Dan Petrescu, concentrat înaintea ultimului joc al anului: “Vine ziua mea, vine Crăciunul, însă pe mine mă interesează doar meciul de la Voluntari”

Antrenorul formației din Gruia își dorește aceeași atitudine și din partea elevilor săi, chiar dacă echipa sa evoluează împotriva “lanternei roșii”.

Campioana se pregătește să încheie anul 2019, cu un meci împotriva ultimei clasate. “Feroviarii” pornesc ca favoriți în duelul de la Voluntari și sunt încrezători înaintea jocului. Totuși, antrenorul CFR-ului avertizează legătură cu ilfovenii pe care îi consideră un pericol, în ciuda locului din clasament. Mai mult, clujenii își doresc să întrerupă seria de partide în deplasare fără victorie.

Antrenorul campioanei a prefațat partida. “Băieții s-au antrenat bine, moralul a fost bun după o serie de victorii. Avem 2-3 jucători accidentați, dar atmosfera e bună și i-am văzut destul de concentrați. Voluntariului îi lipsește ceva în apărare sau pe final de meci. Ei au dominat Gaz Metan, Viitorul, echipa joacă bine, însă la fotbal rezultatul contează. Nu știu ce se poate întâmpla mai bine în 2020 decât în acest an. Vine ziua mea, vine Crăciunul, însă pe mine mă interesează doar meciul de la Voluntari”, a declarat Petrescu.  

La rândul său, tânărul Cătălin Itu a vorbit depre ultimul joc al anului. “Regula U21 a fost o oportunitate pentru mine. Cred că m-a ajutat să joc constant și să am evoluții bune. Cred că Voluntari e o echipă dificilă care a pus probleme multor formații din Liga 1. Totuși, sper să luăm cele trei puncte și să mergem în vacanță liniștiți.

Eu și colegii mei ne dorim să rupem seria de meciuri fără victorie. Mă simt bine alături de colegi. Consider că pot să cresc mult alături de ei și mă simt norocos că pot evolua alături de ei. Am două modele în vestiar. Este vorba despre Deac și Culio. Ei muncesc foarte mult și sunt cele mai bune exemple pentru mine”, a spus mijlocașul.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30.

Comenteaza