Dan Petrescu avertizează înaintea partidei cu Farul: “Va fi cel mai greu meci posibil”

Dan Petrescu avertizează înaintea partidei cu Farul: “Va fi cel mai greu meci posibil”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia s-a arătat nemulțumit de modul în care LPF a programat ultimele jocuri ale “feroviarilor” din 2021.

CFR Cluj se pregătește de duelul cu Farul Constanța, care îi va pune față în față pe foștii colegi Dan Petrescu și Gică Hagi. Înaintea partidei, tehnicianul campioanei a avertizat în legătură cu adversarii, însă a acuzat și felul în care LPF a programat meciurile formației clujene.

“Au 7 victorii în ultimele 9 meciuri, doar un egal cu UTA şi un meci pierdut când au avut foarte multe cazuri de Covid-19, meciul cu FCSB. Sunt conştient că va fi cel mai greu meci posibil. Au intensitate foarte bună, au tehnică, au pressing, nu se apără niciodată… filosofia lui Gică Hagi. El joacă numai la atac.

De obicei, în ultimele meciuri, noi am fost lăsaţi să avem posesia. Meciul acesta este total diferit. Să vedem dacă putem face faţă la intensitate pentru că, sincer, e foarte greu ca băieţii să mai facă un meci foarte bun.

Sunt conştient, toată lumea e foarte obosită şi nu am mai avut o zi liberă de nu ştiu cât timp. Programările au fost împotriva lui CFR Cluj, dar la asta mă aşteptam. Eu nu fac scandal, asta e realitatea. Nu suntem trataţi corect!

Presiunea este tot timpul la CFR. Au și Farul, fiindcă o face Hagi. Știți ce se întâmplă dacă ei nu joacă ce trebuie. Dar la ce am văzut eu în ultimele meciuri de acasă, nu prea au greșit.

Au jucat foarte bine. Mă aștept ca ei să joace bine. Nu știu ce putem scoate de la jucătorii noștri. Sper să fie într-o formă bună, cu toate că sunt realist”, a spus antrenorul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și Farul Constanța este programată joi, de la 20:30.

Comenteaza