Dan Petrescu avertizează înaintea derby-ului cu FCSB: “Dacă obținem un rezultat negativ va fi greu să mai revenim”

Dan Petrescu avertizează înaintea derby-ului cu FCSB: “Dacă obținem un rezultat negativ va fi greu să mai revenim”

CFR Cluj se duelează cu roș-albaștri în capitală și speră la o victorie pentru a menține diferență minimă față de liderul CS U Craiova.

Aflați într-o situație cu care nu s-au mai confruntat în ultimii ani, clujenii se văd nevoiți să obțină toate punctele puse în joc până la finalul sezonului. Totuși, următorul adversar al “feroviarilor” este unul dificil, vicecampioana FCSB. Deși au ieșit din lupta pentru titlu, bucureștenii își doresc să încheie pe podium sezonul și reprezintă un adversar important pentru trupa din Gruia.

Dan Petrescu a prefațat jocul împotriva FCSB-ului. “La fel ca și până acum, meciurile din play-off sunt grele, mai ales când joacă CFR cu FCSB. Anul acesta poate meciul nu mai are aceeași intensitate petnru că până acum eram pe primele două locuri. FCSB a ieșit din lupta pentru titlu, însă trebuie să se califice în cupele europene. Noi am rămas în lupta pentru titlu și ambele echipe au un obiectiv clar. Va fi un meci cu intensitate și va fi un meci greu.

Tot timpul când se schimbă antrenorul, în primul meci toți jucătorii vor să demonstreze. Ei vor avea și miercuri un meci foarte greu în finala Cupei României, nu va fi un meci ușor. Tensiunea e la fel de mare și la ei și la noi. Sper ca această etapă să nu fie decisivă pentru titlu, vreau să se joace ultimul meci cu trofeul pe masă. Depinde ce vom face și noi. Dacă noi obținem un rezultat negativ va fi greu să mai revenim”, a declarat antrenorul.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.

Comenteaza