Dan Petrescu ar fi putut rata șansa de a câștiga un nou titlu în Gruia: “Am avut o ofertă de 4 milioane pe an”

Dan Petrescu ar fi putut rata șansa de a câștiga un nou titlu în Gruia: “Am avut o ofertă de 4 milioane pe an”

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit că a fost dorit de o formație din Golf, iar salariul pe care l-ar fi primit era mult peste ceea ce îi oferă clubul clujean.

Deși finalul de campionat a fost unul complicat, “feroviarii” au reușit să cucerească un nou titlu în Liga 1, al optulea din istoria echipei și al patrulea cu Dan Petrescu pe bancă. Cu toate acestea, tehnicianul ar fi putut pleca la jumătatea sezonului, fiind ofertat de o formație din Golf.

Petrescu a dezvăluit că a primit o propunere de 4 milioane de euro pe an, însă a refuzat-o și susține că va pleca de la CFR Cluj doar dacă va fi concediat.

“Eu sunt conștient că am ales CFR, deși dacă pierdeam campionatul nu știu dacă mai eram ținut. Mi-am dorit să merg la națională, dar știți ce s-a întâmplat. Apoi, am avut o ofertă de 4 milioane pe an, din Golf, și am refuzat-o. Nu m-am gândit nicio clipă să plec. Se va întâmpla numai dacă voi fi concediat.

Mai am doi ani de contract, vreau să rămân. Știu că dacă nu ne calificăm în grupele europene, pot fi îndepărtat. Ăsta e clubul, dar simt că sunt iubit, sunt Cetățean de Onoare al județului, de ce aș mai pleca, la vârsta asta?”, a spus Petrescu pentru GSP.

Comenteaza