Dan Petrescu anunţă dacă merge la națională după ultimul meci din an al CFR-ului. Are o clauză de reziliere de 600.000 de euro

Dan Petrescu anunţă dacă merge la națională după ultimul meci din an al CFR-ului. Are o clauză de reziliere de 600.000 de euro
| Foto: eurosport.com

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, președintele, respectiv directorul tehnic de la FRF, au descins la Cluj-Napoca, joi, pentru a negocia cu Dan Petrescu preluarea echipei naționale.

Federația încearcă să-l convingă pe antrenorul campioanei Dan Petrescu să plece de pe banca feroviară la echipa națională. 

Dan Petrescu le-a transmis celor din conducerea Federației că le va da răspunsul final în mai puţin de trei săptămâni, adică după ultimul meci al CFR-ului din acest an calendaristic, cu FC Argeș, care se va juca în weekend-ul 18/19 decembrie.

Oferta celor de la Federația Română de Fotbal pentru Dan Petrescu e un salariu de 25.000 de euro pe lună, potrivit informațiilor prezentate de jurnalistul Radu Naum, la Fotbal Club, scrie digisport.ro. Lui Dan Petrescu îi este propus un contract de lungă durată, nu cum a fost cazul lui Mirel Rădoi, care a semnat pe doi ani. Federația Română de Fotbal vrea să-l aducă pentru patru ani, adică două campanii, cele pentru EURO 2024 și pentru Cupa Mondială din 2026.

Deocamdată Dan Petrescu este sub contract cu CFR Cluj, un angajament pe care l-a semnat în septembrie și care are o durată de aproape trei ani, până în iunie 2024.

Pentru a putea fi adus la echipa națională, Federația fie îi va plăti clauza de reziliere din contractul cu CFR Cluj, în valoare de 600.000 de euro, scenariu foarte puțin probabil, fie Dan Petrescu ar putea ajunge la un acord cu patronul clubului ardelean, Neluţu Varga, pentru o despărțire pe cale amiabilă.

loading...
Comenteaza