Dan Petrescu acuză probleme de lot înaintea meciului cu FC U Craiova: "Voiam încă una sau două soluții"

Dan Petrescu acuză probleme de lot înaintea meciului cu FC U Craiova: "Voiam încă una sau două soluții"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul formației din Gruia a vorbit despre absențele cu care se confruntă campioana.

După calificarea în primăvara europeană, CFR Cluj revine la lupta din campionat. Primul adversar al "feroviarilor" va fi FC U Craiova, echipă care s-a impus în meciul tur. Înaintea jocului, Dan Petrescu a acuzat probleme de lot și s-a plâns de absențele lui Camora, Buș și Birligea.

"În continuare sunt aceleași probleme: Buș, care tot anul a fost accidentat. 150 de accidentări, eu n-am mai văzut așa ceva. Birligea, care e accidentat și e U21. Soluții puține, această regulă U21 ne-a cam încurcat. Petrila, doar un gol, restul nimic. E o problemă pentru noi. În Europa nu s-a văzut pentru că pentru că n-am avut regulă U21.

Camora nu a revenit la antrenament. Doar ca spectator. Până la pauză o să trebuiască să ne descurcăm fără el. Sper ca după pauză să-și revină și să poată juca pentru că la meciurile din campionat nu-l avem decât pe el fundaș stânga trecut pe listă.

E prima oară când ne lovim de această situația. Fundași laterali îi avem doar pe Braun și Manea, e puțin, voiam încă una sau două soluții", a declarat antrenorul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948 este programată luni, 7 noiembrie, de la 21:00.

Comenteaza