Dan Petrescu a găsit cauza eliminării “feroviarilor”: “Cei care fac Cupa să se gândească puțin”

Dan Petrescu a găsit cauza eliminării “feroviarilor”: “Cei care fac Cupa să se gândească puțin”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit motivul din cauza căruia echipa sa a fost eliminată încă din șaisprezecimile Cupei României.

Campioana ultimelor patru ediții din Liga 1 nu o duce la fel de bine în Cupă. Sub comanda lui Dan Petrescu, “feroviarii” nu au reușit rezultate favorabile în cea de-a doua competiție internă.

Scenariul s-a repetat și în actualul sezon, iar CFR Cluj a fost eliminată încă din șaisprezecimi, de CS U Craiova, deținătoarea trofeului.

La finalul jocului, antrenorul formației din Gruia a găsit cauza eliminării premature a formației sale, tragerea la sorți a jocurilor din această fază a competiției.

“În primul rând tragerea la sorți, ca de obicei a fost incredibilă. Celelalte echipe joacă cu Divizia C, cei care fac Cupa să se gândească puțin. Noi, campioana României, să nu fim cap de serie?!

Cu jucătorii ăștia am venit, toți au vrut, și-au dat viața. Am avut o zi să organizez acest meci. Asta e situația la club acuma, avem patru atacanți care nu joacă, foarte grea.

Ceilalți au încercat, n-am ce să reproșez, iar pe final puteam să egalăm și să ducem meciul în prelungiri. La ei au intrat Ivan, Koljic, Gustavo și Nistor.

Trebuie să aducem înapoi jucătorii pe listă, că nu sunt. Chipciu poate să apară, Ștefan, portarul. Mi-a plăcut Ștefan, a jucat foarte bine, a avut curaj, m-a surprins. Chiar mi-a plăcut.

Nu e ușor nici pe Tahiri, de-abia a ajuns la echipă, dar băiatul a dat totul, a încercat. Din punct de vedere al efortului, n-am ce să reproșez”, a spus antrenorul campioanei la finalul jocului.

Comenteaza