Curățenie generală în Gruia. CFR Cluj a anunțat despărțirea de trei jucători

Curățenie generală în Gruia. CFR Cluj a anunțat despărțirea de trei jucători
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trei dintre fotbaliștii trecuți de 30 de ani din lotul campioanei nu vor mai cotinua alături de “feroviari”.

CFR Cluj trece prin restrucutări, după cucerirea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. Formația din Gruia a renunțat la mai mulți jucători care au evoluat constant în ultimele sezoane. Ultimele nume pe lista plecărilor sunt Syam Ben Youssef, Luis Aurelio și William Soares.

“Mulțumim, Syam Ben Youssef, Luís Aurélio și William Soares!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de fundașul Syam Ben Youssef, respectiv mijlocașii Luís Aurélio și William Soares.

Sosit la echipa noastră în noiembrie 2020, Benny s-a dovedit a fi de fiecare dată o opțiune de încredere în defensivă, cucerind un titlu de campion și o Supercupă a României cu CFR.

Experiența lui Aurélio și-a spus cuvântul ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale, iar palmaresul său s-a îmbogățit cu cele două campionate și o Supercupă cucerite în alb-vișiniu.

Cu venirea sa, în octombrie 2020, Soares a adus un „suflu” brazilian în linia mediană CFR-istă, prestațiile sale fiind încununate cu o medalie de campion, dar și o Supercupă a României.

Le mulțumim pe această cale tuturor și le dorim multă baftă în carieră!”, a transmis clubul clujean.

Ben Youssef și Soares au sosit în cursul sezonului trecut. Tunisianul a evoluat în 8 partide în toate competițiile, în timp ce brazilianul a bifat 18 apariții. În schimb, Luis Aurelio a sosit în 2019 la Cluj, de la Gaz Metan Mediaș și a evoluat de 32 de ori pentru “feroviari”.

Comenteaza