Cupa Clujului la Squash va avea loc în weekend

Cupa Clujului la Squash va avea loc în weekend
Ediţia a II-a a turneului de la Cluj este programată în perioada 30-31 mai (sâmbătă şi duminică) şi contează în cadrul ultimei etape a Campionatului Naţional de Squash.

La etapa de la Cluj şi-au anunţat prezenţa peste 80 de jucători (masculin şi feminin) legitimaţi în Diviziile A, B şi Fete. Turneul de pe Someş a devenit deja un punct de referinţă în România a acestui intens sport, care are tot mai mulţi adepţi în ultimii ani.

„Ne bucurăm că squash-ul a câştigat tot mai mulţi adepţi la Cluj. Pentru ediţia de anul acesta am pregătit şi premii în bani pentru Divizia A din partea LightSoft, dar şi vouchere pentru echipamentul specific acestui sport, valoarea totală a premiilor depăşind suma de 1.000 de dolari.

Avem o veste importantă pentru jucătorii din Cluj. În luna septembrie vom inaugura încă două săli de squash la standarde de omologare similare, în aceeaşi locaţie, pentru a da posibilitatea mai multor pasionaţi de sport să descopere squash-ul”a spus organizatorul turneului, Claudiu Zirbo.

Pentru persoanele aflate în criză de timp, squash-ul poate reprezenta soluţia ideală pentru practicarea unui sport care să le redea tonusul din timpul zilei. O repriză de maximum o oră poate duce la arderea a 1.200 calorii, echivalentul a câtorva şedinţe în sala de fitness. De altfel, squash-ul are mari şanse să obţină statutul de disciplină olimpică începând cu Jocurile Olimpice 2020 din Tokyo.

Comenteaza