Cupa “Cătălin Hîldan” se va disputa mâine, la Gherla

Cupa “Cătălin Hîldan” se va disputa mâine, la Gherla
Liceul “Ana Ipătescu” din Gherla va găzdui mâine Cupa “Cătălin Hîldan”, primul eveniment de acest gen din provincie.

Organizatorii competiţiei sunt suporteri ai echipei de fotbal Dinamo Bucureşti din Dej, Gherla şi Cluj Napoca, însă pe teren vor intra şi dinamovişti veniţi din Piteşti sau Bucureşti.

Competiţia, care va avea loc pe terenul sintetic de la Liceul "Ana Ipătescu" va începe mâine dimineaţă la ora 10 şi se va încheia seara târziu, în jurul orei 22. Echipa câştigătoare va ridica trofeul "Cătălin Hîldan", în timp ce fotbaliştii formaţiei de pe locul 2 vor primi tricouri şi eşarfe cu însemnele "câinilor roşii".

"Este prima competiţie de acest gen din provincie. Noi, suporterii din Ardeal, ne-am gândit să organizăm anul acesta cupa în provincie pentru dinamoviştii din zonă. Sper ca această cupă să fie una reuşită", a declarat pentru ziuadecj.ro Radu Văscan, unul dintre organizatorii Cupei "Cătălin Hîldan".

Suporterii dinamovişti au luat legătura cu antrenorul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, dar şi cu jucătorii Giani Kiriţă, Florin Bratu şi Cosmin Moţi, însă aceştia nu vor putea ajunge la competiţia din Gherla pentru că în acest weekend se desfăşoară etapa a 28-a a Ligii 1. Nu este exclus ca la acest eveniment să participe un reprezentant al familiei Hîldan.

 

 

Etichete
Comenteaza