Cum vede Radu Constantea arbitrajele din meciurile Universității Cluj: "E clar ca e o problemă destul de mare în ultima perioadă"

Cum vede Radu Constantea arbitrajele din meciurile Universității Cluj: "E clar ca e o problemă destul de mare în ultima perioadă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Președintele clubului clujean a comentat modul în care formația pe care o conduce a fost arbitrată în perioada recentă.

"Studenții" nu au scăpat de problemele de arbitraj care macină Superliga, ba chiar au fost una dintre formațiile care au fost dezavantajate în momente importante de deciziile oficialilor. Președintele Universității Cluj a comentat evoluția arbitrilor în meciurile clubului pe care îl conduce și nu ia în calcul existența unei agende împotriva echipei clujene.

"De când am început acest proiect, eu mi-am propus ca rolul meu de președinte să fie acela de a construi, nu de a ieși în public cu declarații legate de arbitraj sau analize sportive. Cred că principalul rol într-un club de fotbal îl au jucătorii și antrenorii. Legat de arbitraje, nu aș vrea să comentez prea mult.

Suntem unul dintre cluburile care nu au avut parte de arbitraje foarte bune. Cred că dacă numărăm deciziile pro sau contra, noi suntem pe minus. Ne dorim să se rezolve această situație. E clar că e o problemă destul de mare în ultima perioadă. Eu nu cred că cineva are ceva împotriva Universității Cluj.

E clar că suntem un club care nu are oameni care să aibă legături strânse sau un istoric de amiciție cu oameni care activează de mulți ani în fotbal. Sper ca acest lucru să nu afecteze neapărat evoluția arbitrilor în meciurile Universității Cluj. Sper doar că au fost anumite decizii neinspirate. Chiar dacă lumea mă poate considera naiv, cred că pe durata sezonului aceste lucruri se vor regla", a declarat președintele clubului clujean în podcastul 100%U.

Comenteaza