Cum vede Masoero meciul decisiv pentru play-off. Mesajul argentinianului

Cum vede Masoero meciul decisiv pentru play-off. Mesajul argentinianului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul Universității Cluj e cu gândul doar la victorie înaintea partidei cu FC Voluntari.

Titular incontestabil de la sosirea sa, Lucas Masoero susține că ultimul meci a sezonului regulat e cel mai important al sezonului. Argentinianul așteaptă cu nerăbdare duelul și își dorește să se bucure de succes alături de suporteri, la Cluj-Napoca. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cred că pentru mine și pentru toată echipa e cel mai important meci al sezonului. Așteptăm acest meci. Ne-am antrenat bine zilele acestea. Suntem cu adevărat o echipă, toți își doresc să joace în acest meci. Am avut 2-3 zile să pregătim acest meci.

Noi am avut câteva rezultate mai slabe, când multă lume nu mai credea, noi credeam. Avem o șansă mare de a fi în play-off. Voluntari e o echipă bună, încă luptă și cred că vom avea un meci dificil. Toți știm cât de important e meciul, toți vrem în play-off.

Când am venit aici, principalul obiectiv era să ajungem în play-off, iar acum suntem la 90 de minute de îndeplinirea obiectivului. Sper ca sâmbătă să putem sărbători cu suporterii. Depindem de noi, nu trebuie să ne gândim la nimeni altcineva. Cu antrenorul pe care îl avem, jucăm fiecare meci la victorie. Mergem la Voluntari să câștigăm", a declarat fundașul.

Jocul decisiv pentru play-off, dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari se va disputa vineri, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

Comenteaza