Cum vede Dan Petrescu partida cu FCSB: "Nu se va decide nimic mâine"

Cum vede Dan Petrescu partida cu FCSB: "Nu se va decide nimic mâine"
| Foto: ZIUA de Cluj

Antrenorul campioanei a prefațat meciul contra formației cu care s-a luptat pentru titlu în ultimele sezoane.

După ce a început anul cu un joc pe terenul Farului, CFR Cluj se pregătește de un nou duel tare, contra FCSB-ului. Dan Petrescu recunoaște că e un meci important, însă nu consideră că e unul decisiv. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Cu toate acestea, tehnicianul speră că elevii săi se vor impune duminică, chiar dacă e de părere că adversarii pot învinge pe oricine având în vedere lotul pe care îl au la dispoziție.

"Ne dorim cu toții să facem un meci foarte bun pentru a putea câștiga. FCSB are un lot foarte bun, nu cred că vor avea mari probleme. Într-o zi bună ei pot să învingă pe oricine.

Fotbalul e imprevizibil. Din cauza sistemului din campionat, meciul nu e decisiv. Punctele se înjumătățesc și asta e. E un meci important pentru că mereu CFR și FCSB erau pe primele două locuri.

E posibil ca la finalul sezonului să se decidă titlul tot între CFR și FCSB. Nu se va decide nimic mâine. Sperăm să câștigăm pentru moral și pentru că am început bine anul", a spus Dan Petrescu.

Înaintea partidei, CFR Cluj ocupă primul loc în Superligă, cu 50 de puncte, în timp ce FCSB se află pe poziția cu numărul 4, la 9 lungimi în spatele campioanei. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Partida dintre "feroviari" și trupa din capitală e programată duminică, 5 februarie, de la 21:00, pe arena din Gruia. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu FCSB!

Comenteaza