Cum vede antrenorul Universității Cluj arbitrajele din Superligă: "Nu înțeleg de ce nu sunt tratate la fel toate echipele"

Cum vede antrenorul Universității Cluj arbitrajele din Superligă: "Nu înțeleg de ce nu sunt tratate la fel toate echipele"
| Foto: frf.ro

Eugen Neagoe a vorbit pe larg despre probleme pe care le întâmpină la fiecare meci din cauza erorilor comise de cei care oficiază partideie.

În ciuda implementării sistemului VAR, problemele de arbitraj din prima ligă nu au dispărut. Eugen Neagoe, antrenorul Universității Cluj, a oferit analiza sa sinceră în legătură cu erorile comise de "cavalerii fluierului".

"Se fac greșeli chiar dacă s-a implementat VAR-ul. Sunt niște greșeli evidente și noi stăm câte 6-7 minute să luăm o decizie și o luăm și greșit. Asta nu am cum să înțeleg niciodată. Avem arbitri care conduc meciuri de Champions League și o fac foarte bine, iar când arbitrează în campionat comit erori.

Noi nu am beneficiat de nicio eroare a arbitrilor, dar am fost dezavantajați. Sunt jocuri în care apar permanent aceste greșeli. Ne punem semne de întrebare. Nu îmi este teamă și trebuie să terminăm cu aceste lucruri. Noi, ca și adversarii noștri, muncim în fiecare zi, vrem să ajungem cât mai bine pregătiți la ora jocului și apoi arbitrii decid totul în teren. Trebuie să terminăm cu românismele.

Nu înțeleg de ce nu sunt tratate la fel toate echipele, cu aceeași unitate de măsură. Ne ducem în cupele europene și avem jucători care imediat încearcă să simuleze, iar acolo nu se fluieră ușor. Apoi ne mirăm că ne elimină echipe din țări pe care le considerăm inferioare.

Noi am avut 7 galbene și un roșu cu Hermannstadt. Nici pe departe nu am fost o echipă care a practicat un joc dur. Au fost cartonașe date cu mare ușurință. Puteam să vorbesc după acel joc, dar nu am avut puterea și starea necesară. Am încercat să mergem mai departe. Cu siguranță voi fi vocal când se vor face greșeli împotriva noastră", a explicat Neagoe în podcastul 100%U.

Comenteaza