Cum se vând biletele la reeditarea finalei Cupei României

Cum se vând biletele la reeditarea finalei Cupei României
Vânzarea biletelor la meciul de Cupa României „U" Cluj - FCSB a început de sâmbătă.
">

Reeditarea ultimei finale a Cupei României, dintre „U" Cluj şi Steaua Bucureşti, se va juca joi seara pe Cluj Arena. Acolo de altfel ar fi trebuit să se joace şi ultimul act al competiţiei de anul trecut, mutat de Federaţia Română de Fotbal, din motive neclare, pe Naţional Arena.

Vânzarea biletelor merge perfect. Acestea s-a pus în vânzare de sâmbătă. „S-au epuizat cam 1.500 de bilete până luni, nu ştiu încă bilanţul de marţi, dar suntem mulţumiţi. Am pus biletele la preţul de 10 lei, la fel ca la meciurile din liga a doua, ca să vină cât mai mulţi suporteri, ca fiecare să poată veni cu copiii, cu toată familia", a spus Radu Raţiu, directorul societăţii Cluj Arena.

Din vara acestui an, societatea care administrează stadionul se ocupă şi de vânzarea biletelor, aceasta fiind condiţia ca Universitatea să poată evolua în continuare pe stadionul din centrul oraşului. Raţiu estimează că la meci vor veni peste 10.000 de spectatori, aceasta chiar dacă alături, în Sala Polivalentă, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră va concerta megastarul Eros Ramazzotti.

Conform site-ului sport.ro, Universitatea Cluj a decis să vândă publicitate pe tricouri exclusiv pentru meciul cu Steaua, sperând că astfel va reuşi să aducă venituri suplimentare la club. Meciul „U" - Steaua va avea loc joi seara, de la 20.30, în şaisprezecimile Cupei României. Partida va fi transmisă de trei televiziuni: DigiSport, DolceSport şi ProTV.

Comenteaza