Cum se consolează "feroviarii" după un nou eșec în Superligă: "Am avut 62-38 posesie în prima repriză"

Cum se consolează "feroviarii" după un nou eșec în Superligă: "Am avut 62-38 posesie în prima repriză"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a pierdut pe terenul celor de la Hermannstadt, în ultima rundă a turului sezonului regulat al campionatului.

Chiar dacă "feroviarii" au ratat încă o dată șansa de a urca pe prima poziție în Superligă, după ce au suferit al treilea eșec în actuala stagiune, președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, rămâne optimist.

"Supărarea nu apare că nu am reuşit să ajungem pe primul loc, e vorba de o dezamăgire legată de jocul, în mod special, din repriza a doua. În prima repriză am avut control asupra jocului, am avut ocazii prin Otele sau Krasniqi, am avut o posesie prelungită cu acţiuni şi pase consecutive.

Din păcate, în repriza a doua, mai ales după înscrierea acelui gol, n-am mai avut acelaşi joc cât de cât mulţumitor. Sunt dezamăgit de jocul din a doua repriză. Mie mi-a plăcut cum am început jocul, repet, am avut 62-38 posesie în prima repriză, am fost echipa mai bună în teren, am avut şi ocazii de gol.

Dacă nu dai gol atunci când ai ocazii, fotbalul te pedepseşte. Am anticipat că o să fie un meci greu, am atenţionat jucătorii. Din păcate, sunt nemulţumit de modul în care am terminat jocul", a declarat Cristi Balaj, la Prima Sport.

Comenteaza