Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa în campionat. Celtic defilează în Scoția

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Europa în campionat. Celtic defilează în Scoția
| Foto: facebook.com/EuropaLeague

Toate cele trei adversare ale campioanei României au reușit să obțină succese în partidele de campionat disputate la finalul săptămânii.

CFR Cluj a înregistrat un nou rezultat negative după o partidă europeană, 1-1 cu Hermannstadt. Campioana s-a încurcat la Sibiu și poate fi egalată de Viitorul Constanța, în fruntea ierarhiei din Liga 1. În schimb, toate cele trei adversare din Grupa E a Europa League au reușit să obțină succese în partidele din campionat. Totuși, atenția “feroviarilor” se îndreaptă spre Celtic, ultima adversară din competiția continentală.

Lazio Roma

Deținătoarea Cupei Italiei a continuat seria evoluțiilor excelente și a reușit o nouă victorie în campionat. Formația din capitala Italiei s-a distrat cu Udinese, pe care a învins-o cu 3-0, toate golurile fiind înscrise în prima repriză. Pe lista marcatorilor s-au aflat Immobile, de două ori, și Luis Alberto. În urma succesului, Lazio se menține pe locul al treilea în Serie A.

Echipa lui Lazio în victoria cu Udinese:

Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Radu – Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic – Correa, Immobile

Celtic Glasgow

Liderul Grupei E din Europa League merge perfect și în campionat, unde a trecut cu 4-1 de Ross County. Christie de două ori, Rogic și Johnston au marcat cele patru goluri ale trupei lui Neil Lennon. Fosta campioană a Europei se menține pe primul loc în Scoția, cu 37 de puncte, la egalitate cu marea rivală, Rangers.

Echipa lui Celtic în victoria cu Ross County:

Forster – Frimpong, Jullien, Ajer, Taylor – Brown, McGregor – Christie, Rogic, Forrest – Morgan

Rennes

Formația bretonă dă semne de revenire în campionat și a reușit o nouă victorie pe teren propriu, în fața lui Saint Etienne. Chiar dacă au fost conduși încă din minutul 19, elevii lui Julien Stephan au reușit să întoarcă soarta partidei, prin golurile înscrise de Raphinha (25) și Da Silva (90+4). În ciuda victoriei, Rennes ocupă locul 11 în Ligue 1.

Echipa lui Rennes în victoria cu Saint Etienne:

Mendy – Traore, Da Silva, Morel, Maouassa – Raphinha, Bourigeaud, Camavinga, Del Castillo – Hunou, Niang

Situația din Grupa E înaintea ultimei etape:

  1. Celtic 13 p. (calificată)
  2. CFR Cluj 9 p.
  3. Lazio 6 p.
  4. Rennes 1 p.  
Comenteaza