Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Slavia, învinsă la scor în derby-ul Cehiei

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. Slavia, învinsă la scor în derby-ul Cehiei
| Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Formația din Praga a pierdut la scor de neprezentare duelul echipelor care au câștigat ultimele opt titluri în Cehia, contra Viktoriei Plzen.

CFR Cluj nu a jucat încă în întrecerea internă după partidele de la mijlocul săptămânii trecute, aceeași fiind și situația celor de la Ballkani. Totuși, alte două adversare ale "feroviarilor", Slavia Praga și Sivasspor și-au disputat jocurile de campionat, ambele fiind învinse.

Slavia Praga

Trupa din capitala Cehiei nu a avut nicio șansă pe terenul campioanei, Viktoria Plzen. Eduardo Santos a fost eliminat încă din minutul 2, Chory a înscris din penalty în minutul 3, iar până la final, Mosquera și Kalvach au punctat și ei pentru o victorie la scor a deținătoarei titlului din Cehia. În urma acestui rezultat, Slavia ocupă locul secund în clasament, la 3 puncte de Viktoria Plzen, care are și un meci mai puțin disputat.

Echipa de start:

Mandous - Masopust, Eduardo Santos, Kacharaba, Jurasek - Tiehi, Sevcik - Doudera, Lingr, Olayinka - Tecl. Au mai evoluat: Dorley, Usor, Ewerton, Jurecka.

Sivasspor

Deși au obținut prima victorie a sezonului în Gruia, turcii nu au fost la fel de eficienți și în campionatul intern. Sivasspor a evoluat pe terenul celor de la Ankaragucu și a pierdut cu 2-1.

Gazdele au condus cu 2-0 la pauză în urmă reușitelor lui Beridze și Sowe, în timp ce N'Jie a fost cel care a redus din diferență. Astfel, Sivasspor a ajuns pe loc retrogradabil în Turcia, cu doar 4 puncte obținute în 7 etape.

Echipa de start:

Vural - Paluli, Goutas, Appindangoye, Ciftci - Ulvestad, Charisis - Musa, Saba, Gradel - Angielski. Au mai jucat: N'Jie, Yatabare, Arslan, Cofie, Okumus.

Ballkani

Campioana din Kosovo a fost singura dintre adversarele CFR-ului care nu a evoluat încă în etapa de campionat. Ballkani va juca pe terenul celor de la Ferizaj, în runda cu numărul 8 a campionatului din Kosovo.

Comenteaza