Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. AZ Alkmaar a făcut spectacol în Eredivisie

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League în partidele de campionat. AZ Alkmaar a făcut spectacol în Eredivisie
| Foto: facebook.com/AZAlkmaar

Niciuna dintre cele trei adversare ale campioanei României din cea de-a treia competiție cotinentală nu au suferit înfrângeri la finalul săptămânii trecute.

Dacă CFR Cluj a pierdut surprinzător în fața Rapidului, AZ Alkmaar, Jablonec și Randers nu au simțit eșecului în cele mai recente partide de campionat. Olandezii și danezii au reușit să se impună, în timp ce formația din Cehia a obținut o remiză.

AZ Alkmaar a făcut spectacol cu Utrecht și a reușit scorul etapei din Eredivisie. Formația pregătită de Pascal Jansen s-a impus cu 5-1, grație reușitelor lui Pavlidis, Karlsson, de Wit (2) și Gudmundsson. Cu toate acestea, AZ Alkmaar ocupă locul al nouălea în clasamentul din Eredivisie, cu 12 puncte din 8 partide.

Echipa de start:

Vindahl – Sugawara, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, de Wit, Clasie – Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson. Au mai evoluat: Witry, Reijnders, Aboukhlal, Beukema și Koopmeiners.

În prima ligă din Cehia, Jablonec a reușit doar o remiză pe teren propriu, împotriva lui Ceske Budejovice. Dolezal a marcat ambele goluri ale gazdelor, în timp ce pentru oaspeți au punctat Mrsic și Mihalik. Astfel, Jablonec ocupă locul 11 în campionat, cu 11 puncte acumulate în 11 etape.

Echipa de start:

Vajner – Holik, Kubista, Zeleny, Krob – Povazanec – Plestil, Houska, Kratochivil, Pilar – Dolezal. Au mai intrat: Cvancara, Vanicek, Malinsky

În Superliga daneză, Randers a reușit să se întoarcă cu toate punctele din deplasare de la Odense. Gazdele au deschis scorul prin Frokjaer, însă oaspeții au întors scorul prin Odey și Hammershoy-Mistrati, care a adus victoria în minutele de final. Astfel, Randers ocupă locul al patrulea în campionat, cu 21 de puncte după 12 etape.

Echipa de start:

Carlgren – Kallesoe, Graves, Piesinger, Bundgaard – Klysner, Johnsen, Hammershoy-Mistrati, Ankersen – Odey, Kehinde. Au mai jucat: Marxen, Brock-Madsen, Kopplin, Tibbling și Bundgaard.

 

Comenteaza