Cum s-au adaptat transferurile CFR-ului în Gruia

Cum s-au adaptat transferurile CFR-ului în Gruia
CFR Cluj a transferat următorii fotbalişti pentru actualul sezon: portarul Cosmin Vâtcă, fundaşii Mateo Susic, Jaime Simoes, Ionuţ Larie, Joao Paolo Pereira Gomes, mijlocaşii Ionel Daniel Stana, Christian da Silva, Daniel Provencio şi atacanţii Antonio Jakolis, Bruno Guimaraes Pinho de Azevedo, Filip Jasvic şi Mirko Ivanovski. Dintre aceştia doar o treime s-au adaptat la echipa din Gruia.

Adaptaţi

Fundaşii Mateo Susic şi Ionuţ Larie s-au adaptat cel mai bine la formaţia feroviară deoarece au evoluat în toate partidele oficiale ale CFR-ului, jucătorul român având şi un gol înscris.

Christian da Silva îşi justifică prezenţa în tricoul “vişiniilor” pentru că este un fotbalist pe care antrenorul Vasile Miriuţă a început să conteze tot mai mult la mijlocul terenului. Până în prezent a jucat în opt meciuri şi a marcat un gol.

De asemenea, atacantul Bruno Guimaraes Pinho de Azevedo a fost un transfer destul de reuşit datorită faptului că are la activ şapte partide jucate şi două goluri marcate.

Indecişi

Un alt atacant, Antonio Jakolis, deşi a evoluat în şapte jocuri, nu se poate spune că e un fotbalist de bază în echipa din Gruia, deoarece doar în trei partide a intrat din primul minut de joc.

Ceilalţi doi atacanţi aduşi la începutul acestui sezon competiţional, Mirko Ivanovski şi Filip Jasvic, nu au reuşit să îl convingă pe antrenorul "alb-vişiniilor” de faptul că se poate baza pe ei. Astfel Ivanovsky a bifat doar trei partide, iar Jasvic a putut fi văzut în doar două întâlniri, ambii intrând pe teren din postura de rezerve.

Inadaptaţi

Cei care s-au adaptat cel mai puţin la echipa din Gruia sunt portarul Cosmin Vâtcă, fundaşul Jaime Simoes şi mijlocaşul Daniel Provencio care au jucat cel mai puţin pentru “alb-vişinii!”, doar într-o singură partidă, iar Joao Paolo Pereira Gomes nu a evoluat niciun minut într-un meci oficial.

Mijlocaşul Daniel Stana a renunţat la înţelegerea cu feroviarii din cauza faptului că nu reuşea să prindă postul de titular. Totodată CFR-ul s-a despărţit şi de Daniel Provencio care a evoluat doar 73 de minute contra echipei CSMS Iaşi.

 

Comenteaza