Cum s-a descurcat noile achiziiții ale campioanei la antrenamentele din Spania: ”Toată lumea vrea un impact imediat, dar trebuie să îi așteptăm”

Cum s-a descurcat noile achiziiții ale campioanei la antrenamentele din Spania: ”Toată lumea vrea un impact imediat, dar trebuie să îi așteptăm”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a oferit concluziile sale în legătură cu cei doi atacanți transferați de “feroviari” în perioada de mercato, Sergiu Buș și Marko Dugandzic.

Formația din Gruia a bifat doar două transferuri în pauza competițională, iar tehnicianul campioanei a vorbit despre evoluția celor doi în stagiul de pregătire de la Oliva Nova și a dezvăluit așteptările pe care le are de la Buș și Dugandzic.

”Buș a jucat două meciuri, 45 de minute. Cred că s-a văzut lipsa lui de jocuri, atitudinea lui e bună, a încercat, dar dacă nu ai meciuri în picioare e greu să marchezi. Mai are nevoie de puțin timp. Dugandzic a ajuns târziu, nu am apucat să îl văd la niciun meci, doar la câteva antrenamente cu mingea.

Din punct de vedere fizic e bine, dar nu are meciuri pentru că în ultima perioadă a fost accidentat. Mai au nevoie de timp pentru a atinge forma maximă. Toată lumea vrea un impact imediat și eu la fel, dar sunt conștient că trebuie să îi așteptăm”, a declarat Dan Petrescu.

Sergiu Buș a sosit în Gruia liber de contract după ce ultima dată a evoluat în Coreea de Sud, pentru Seongnam, în timp ce transferul lui Marko Dugandzic de la Sochi i-a costat pe “feroviari” 500.000 de euro.

Comenteaza