Cum poţi intra gratis în Gruia la meciul de baraj al CFR-ului de joi, 1 iunie / Surprize, de Ziua Copilului

Cum poţi intra gratis în Gruia la meciul de baraj al CFR-ului de joi, 1 iunie / Surprize, de Ziua Copilului
| Foto: colaj foto - https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj va lupta cu U Craiova 1948 pentru un loc în preliminariile Conference League. Meciul de baraj este programat joi, 1 iunie, de la 20:30, în Gruia, iar inițial conducerea clubului ardelean a anunțat că intrarea va fi liberă. 

Cei de la CFR Cluj au anunțat în cursul zilei de luni că va fi intrare liberă la meciul de baraj pentru UEFA Conference League cu U Craiova 1948, însă după 24 de ore, ardelenii au revenit cu o completare. 

"La solicitarea forțelor de ordine și a firmei de pază, pentru buna desfășurare și organizare înaintea meciului de joi seara cu FC U Craiova 1948, intrarea în Tribuna 1 și în Tribuna 2 se va face pe baza unui BILET CU VALOARE ZERO, pentru ca fiecare spectator să se bucure de un loc asigurat în tribune", a transmis clubul din Gruia. 

Biletele pot fi procurate online la adresa: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-fc-u-craiova-1948/, iar cei care nu reușesc să intre în posesia lor prin intermediul platformei, le vor putea primi de la porțile stadionului, mai precizează CFR Cluj în anunţul postat pe pagina oficială de Facebook. 

Pentru cei care își doresc o experiență PREMIUM la duelul cu FC U Craiova 1948, își pot achiziționa, contra cost, bilete pentru Business Lounge-ul de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, dar și pentru zona VIP. 

Abonații pentru sezonul 22/23 și deținătorii de pachete play-off își vor putea ocupa locurile în baza cardurilor/pachetelor, fără a fi nevoie de biletul cu valoare zero. Suporterii care își doresc să-i susțină pe ceferişiti din Peluză își vor putea ridica biletele prin intermediul galeriei Peluza Vișinie, a mai transmis clubul. 

Totodată, la stadion sunt pregătite cu 2 ore înainte de flurierul de start al partidei mai multe surprize pentru copii, de 1 iunie. "Le-am pregătit micuților o serie de activități captivante: sesiuni de facepainting, ședințe foto în locurile special amenajate, dar și o mulțime de jocuri, concursuri și tombole, pentru a-și aminti cu drag de această sărbătoare! 

Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm în Gruia pe 1 iunie, de la ora 18:30, în cele două zone de FoodCourt de la Tribuna 2, pentru a sărbători Ziua Copilului într-un mod deosebit!", a anunţat CFR Cluj. 

Comenteaza