Cum au trăit jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca meciul 6 al finalei Ligii Naționale

Cum au trăit jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca meciul 6 al finalei Ligii Naționale
| Foto: u-bt.basketball

Echipa clujeană a cucerit cel de-al treilea titlu consecutiv, după finală în care a trecut de CSM Oradea.

După dezamăgirea de la mijlocul săptâmânii trecute, suporterii au avut parte și de o bucurie, U-BT Cluj-Napoca reușind să câștige un nou titlu în Liga Națională. "Studenții" au trecut cu 4-2 la general de CSM Oradea și au declanșat petrecerea în BT Arena, dar și în Someș.

Baschetbaliștii campioanei s-au declarat încântați de performanța reușită, dar au ținut să le mulțumească și suporterilor, care au fost alături de echipă pe durata întregului sezon.

"Este incredibil, avem trei titluri la rând. Este greu să câștigi, mai ales după un sezon precum acesta, cu multe răsturnări de situație. Până la urmă, am fost mai puternici și am obținut titlul. Mulți oameni nu ne-au mai dat șanse, s-a scris inclusiv în presă, dar noi nu am ascultat vocile rele.

Am mai fost în această situație, n-am cedat în niciun moment și rezultatul a venit de la sine. Someșul e rece, însă mi-ar plăcea să mai fac o baie și la anul", a declarat căpitanul Patrick Richard.

"Am luptat pentru titlu timp de 10 luni, a fost foarte greu. A sosit momentul să ne bucurăm, merităm acest campionat. Toți am contribuit și am adus cupa. Mie îmi place baia cu gheață, așa că aș fi stat mai mult în Someș.

E extraordinar, cântă toată lumea și ne simțim minunat! Dedic trofeul oamenilor care au crezut în mine, colegilor, staff-ului și fanilor. De asemenea, dedic trofeul familiei, fără ei nimic nu ar fi fost posibil", a spus și Emi Cățe, aflat la primul titlu național.

"Este cel mai greu titlu de până acum. Am revenit de la 2-0 și este ceva de respectat. Someșul a fost foarte rece, dar nu mai contează nimic. Cel mai important este faptul că am sărbătorit alături de fani.

Ei ne-au ușurat treaba foarte mult, e o plăcere să joci cu sala plină. Le mulțumim că ne-au împins de la spate. E mai dulce victoria că am revenit de la 2-0 și că am putut să câștigăm acasă", a transmis Nandor Kuti.

Comenteaza