Cum a văzut președintele Universității Cluj jocul cu FC Argeș: "Meciul a fost unul bun. Din păcate nu am reușit să câștigăm"

Cum a văzut președintele Universității Cluj jocul cu FC Argeș: "Meciul a fost unul bun. Din păcate nu am reușit să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Radu Constantea a vorbit la ZIUA Live despre cea mai recentă partidă jucată de "studenți", dar și despre primele luni de mandat ale lui Eugen Neagoe.

Președinte Universității Cluj a lăudat evoluția echipei în meciul cu FC Argeș, însă s-a declarat dezamăgit de rezultatul final, 1-1. Cu toate acestea, conducătorul formației clujene a remarcat o schimbare în joc după venirea lui Eugen Neagoe și speră că "studenții" vor acumula cât mai multe puncte.

"Dacă ne uităm la clasament și la punctele pe care le-a realizat Eugen Neagoe de când a venit, clar se vede o schimbare. Am reușit să facem 16 puncte în 12 meciuri, o medie de 1,33 puncte pe meci.

Cu Erik Lincar am început bine din perspectiva jocului, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Perioada respectivă încă se vede în clasament, dacă reușeam 3-4 puncte în plus poate eram pe 9 sau 10.

Meciul cu FC Argeș a fost unul bun din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în acest sezon. Din păcate, nu am reușit să câștigăm.

Au mai fost câteva meciuri în care trebuia să câștigăm și nu am reușit. Suferim în zona ofensivă. Sper că pe parcursul sezonului șansa și ghinionul se egalizează", a declarat Radu Constantea la ZIUA Live.

Cupa României, obiectiv important pentru "U" Cluj

Președintele clubului clujean a recunoscut că menținerea în Superligă este principala țintă a "Șepcilor roșii", dar calificarea în sferturile de finală al Cupei României ar reprezenta o performanță.

"E clar că principalul focus este campionatul, dar pentru noi și Cupa este un obiectiv. Am ajuns în fața ultimei etape, cea cu Rapid, iar un rezultat de egalitate ne permitem să accedem în faza următoare. Ne dorim să ajungem în sferturile Cupei României", a explicat președintele clubului clujean.

Comenteaza