Cum a văzut patronul CFR-ului partida cu Rapid: "Nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci"

Cum a văzut patronul CFR-ului partida cu Rapid: "Nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci"
| Foto: Captura video - Sport PRO-tv.ro

Nelu Varga a vorbit în termeni duri despre modul în care a fost arbitrată formația pe care o conduce la meciul din etapa a 16-a din Superligă. 

Patronul clubului din Gruia a criticat arbitrajul din cel mai recent meci al campioanei, contra celor de la Rapid. Varga acuză jocuri de culise și calitatea slabă a arbitrilor din prima ligă a României.

"Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic.

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure corectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în Superligă, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat.

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie", a spus Varga, potrivit Fanatik.

Partida cu Rapid i-a cauzat din nou probleme de sănătate patronului din Gruia

După ce a suferit un AVC în urma eliminării "feroviarilor" din preliminariile Ligii Campionilor, Varga a revenit recent lângă echipă, dar a dezvăluit și că nu s-a simțit bine după jocul din Giulești.

"Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față", a explicat patronul campioanei.

Comenteaza