Cum a trăit eroul Universității Cluj finalul partidei de la Sibiu: "A fost un meci palpitant, am stat cu inima în gât"

Cum a trăit eroul Universității Cluj finalul partidei de la Sibiu: "A fost un meci palpitant, am stat cu inima în gât"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ioan Filip a marcat golul de trei puncte al întâlnirii dintre "studenți" și Hermannstadt, din runda cu numărul 28 a sezonului regulat.

Experimentatul mijlocaș a înscris un gol de senzație la Sibiu, care a adus a doua victorie consecutivă pentru "U" Cluj. La finalul partidei, Filip a dezvăluit prin ce emoții a trecut în ultimele minute ale partidei și a ținut să îi mulțumească lui Dan Nistor pentru pasa decisivă.

"A fost un meci interzis cardiacilor. Mă bucur pentru gol și mă bucur pentru cele trei puncte. A fost un meci palpitant, am stat cu inima în gât. Pe bancă am trăit mult mai greu decât în teren.

L-am văzut pe Dan că face acea acțiune și a fost un instinct, mingea a fost puțin deviată și era singura soluție pentru a marca. Îi mulțumesc pentru assist.

Pentru mine a fost greu, nu am mai jucat de mult 90 de minute, dar am dovedit că avem caracter și experiență și asta ne-a ajutat să luăm cele trei puncte", a declarat mijlocașul.

Pentru Ioan Filip a fost al treilea gol al sezonului în Superligă, după cele marcate în poarta celor de la CS U Craiova și FCSB.

Comenteaza