Cum a fost convins Bogdan Țîru să semneze cu CFR Cluj: "Încă din vară au existat discuții"

Cum a fost convins Bogdan Țîru să semneze cu CFR Cluj: "Încă din vară au existat discuții"
| Foto: captura video

Fundașul central în vârstă de 28 de ani a jucat în ultimii 3 ani pentru polonezii de la Jagiellonia Bialystok.

Campioana și-a întărit defensiva cu fostul căpitan al celor de la Farul Constanța. Revenit în România după trei ani petrecuți în prima ligă poloneză, Bogdan Țîru a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CFR Cluj și care sunt obiectivele sale alături de "feroviari".

"M-am acomodat bine, băieții sunt foarte ok. Am prins niște antrenamente, am făcut și un test. Eu am deja o pregătire în spate pentru că am făcut-o cu cei din Polonia. Proiectul de la CFR Cluj m-a convins.

Încă din vară au existat discuții, dar cei din Polonia au cerut un pic cam mult. Am continuat să vorbim și într-un final s-a rezolvat. Bogdan Mara și Dan Petrescu m-au sunat și mi-au spus cum e aici, ce își doresc, ce ambiții au.

Asta m-a determinat să mă întorc. În Polonia m-am dezvoltat și fizic și mental, dar nu am avut obiectiv. Mi-am dorit un pic mai mult de la fotbal.

Cu Manea am fost mulți ani la juniori, îl știam pe Deac de la lot, pe Bălgrădean, pe Camora, pe Bordeianu. Sunt și mulți străini, dar m-am împrietenit deja cu ei. Îmi doresc să fiu sănătos, vreau să ajut echipa. E concurență mare cu Yuri, Burcă, Kolinger. Mister va decide pe cine va băga.

Sunt un tip ambițios, în ultimii ani am jucat toate meciurile. Îmi doresc să am continuitate, să ajut alte persoane. Vreau să mă integrez în grup și să continuăm această serie de campionate", a spus Țîru pentru pagina oficială a campioanei.

Comenteaza