Culio a anunțat când va pleca de la CFR Cluj: “Nu mai vreau să stau aici dacă nu pot da mai mult”

Culio a anunțat când va pleca de la CFR Cluj: “Nu mai vreau să stau aici dacă nu pot da mai mult”

Experimentatul mijlocaș și-a prelungit recent înțelegerea cu campioana României până la finalul viitorului sezon.

Argentinianul venit pentru prima dată la CFR în 2007 a anunțat a doua sa despărțire de clubul clujean. Înaintea derby-ului cu Craiova, una dintre contracandidatele la titlu, mijlocașul “feroviarilor” a vorbit despre planurile sale de viitor și despre momentul când va părăsi din nou România.

Juan Culio a prefațat partida împotriva "studenților" din Bănie. “Craiova a pierdut prin plecarea lui Mitriță, dar tot rămâne o echipă bună. El va fi un jucător important chiar și în campionatul american. Fortes este un jucător bun, dar nu este precum Mitriță sau Țucudean”, a declarat mijlocașul.

Argentinianul a vorbit despre prelungirea contractului cu campioana, dar și despre momentul când va pleca din Gruia. “Am prelungit contractul pentru încă un an, eu am vrut să fie așa. Cred că acesta va fi ultimul meu an la CFR. Nu mai vreau să stau aici dacă nu pot da mai mult. Voi munci aici un an și după vreau o vacanță alături de familia mea”, a precizat Culio.

Mjlocașul în vârstă de 35 de ani a venit pentru prima dată la CFR Cluj în 2007, iar după mai multe experiențe în Europa și Asia a revenit 10 ani mai târziu. În alb și vișiniu, Culio a jucat 195 de partide și a cucerit alături de “feroviari” trei titluri de campion, două Cupe și două Supercupe ale României.

Comenteaza