Cu cine a semnat Gabi Tamaș după ce a anunțat că se retrage din fotbal / "Vreau să revoluționez sportul"

Cu cine a semnat Gabi Tamaș după ce a anunțat că se retrage din fotbal / "Vreau să revoluționez sportul"
| Foto: https://www.facebook.com/emoryafinance

Gabi Tamaș a decis să se retragă din fotbal, la vârsta de 39 de ani, dar are în plan să revoluționeze sportul.

Gabi Tamaș a anunțat după retragerea din fotbal că a devenit ambasador pentru Emorya Finance. Mai precis, fostul fotbalist intră în afaceri cu criptomonede. Proiectul Emorya Finance recompensează oamenii în funcție de caloriile arse. 

”Gabi Tamaș se retrage din fotbalul profesionist și se alătură Proiectului Global Emorya Finance! Astăzi, cu inima plină de recunoștință, Tamaș face un anunț important: Se retrage din fotbalul profesionist și pornește spre noi orizonturi cu Emorya Finance, un proiect global. O nouă aventură începe pentru el și suntem încântați să-l avem alături!”, a anunțat Emorya Finance pe pagina oficială de Facebook. 

”Astăzi m-am retras din fotbal și am început și noua mea provocare! Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați oferit această șansă”, le-a răspuns Tamaș celor de la Emorya Finance pe Instagram

Tamaș vrea să promoveze mișcarea și sportul într-un mod aparte, întrucât oamenii ar putea câștiga bani dacă ar arde calorii. „Este un proiect ce va revoluționa tot. Gândiți-vă că puteți face sport și caloriile arse se vor transforma în bani.

Este proiectul meu de suflet și voi reveni cu mai multe detalii. Da, este adevărat. Acesta este principalul motiv pentru care m-am lăsat de fotbal. Vreau să revoluționez sportul și nu numai cu acest lucru. Orice om, dacă arde calorii, va putea să facă bani”, a declarat Gabi Tamaș pentru fanatik.ro.

Comenteaza