Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală. Fotbalistul ar putea face închisoare

Cristiano Ronaldo, suspectat de evaziune fiscală. Fotbalistul ar putea face închisoare
Atacantul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost trimis în judecată de autorităţile spaniole care îl suspectează de o fraudă fiscală de 14 milioane de euro.

Potrivit Business Insider, procuratura din Madrid a declarat că Ronaldo ar fi folosit o „schemă" pe care a creat-o în 2010 pentru a-şi ecrana veniturile primite din drepturile de imagine. Dovezile colectate de oficialii fiscali vor fi examinate înainte ca procurorii să decidă dacă-l vor pune sub acuzare pe Ronaldo în cursul lunii iunie.

Tot Business Insider citează şi The Telegraph, care estimează că fotbalistul portughez ar putea fi condamnat la o închisoare de cel puţin 15 luni, „însă probabil va scăpa, deoarece ar fi la prima abatere".

Ronaldo, însă, a respins acuzaţiile prin intermediul reprezentanţilor săi. "Nu există nicio schemă de evaziune fiscală. Nu a fost vorba despre aşa ceva şi nu a existat nici măcar intenţia de a ascunde ceva", se arată într-un comunicat de presă al Gestifute, care îl reprezintă pe Cristiano Ronaldo.

 

Comenteaza