Video Foto Cristian Balaj, anunţat oficial ca preşedinte al clubului CFR Cluj. Primele declaraţii

Cristian Balaj, anunţat oficial ca preşedinte al clubului CFR Cluj. Primele declaraţii
Cristian Balaj, anunţat oficial ca preşedinte al clubului CFR Cluj
Cristian Balaj, anunţat oficial ca preşedinte al clubului CFR Cluj

Cristian Balaj, fostul arbitru internaţional, a fost numit, miercuri, în funcţia de preşedinte al clubului de fotbal CFR Cluj, a anunţat gruparea pe site-ul său oficial.

Cristian Balaj, anunţat oficial ca preşedinte al clubului CFR Cluj

''Suntem bucuroşi să vă anunţăm că începând de astăzi, Cristi Balaj, fostul mare arbitru al României şi fost preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, este noul preşedinte al echipei CFR 1907 Cluj. Îi urăm bun venit în familia CFR şi cât mai multe performanţe la conducerea echipei noastre!'', se arată în mesajul campioanei României.

Noul președinte al clubului de fotbal CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit miercuri în premieră pentru CFR TV despre sosirea la echipa campioană, despre obiectivele pe care și le-a stabilit în Gruia, dar și despre meciul cu AZ Alkmaar. Balaj spune că e încrezător şi alături de cei din staff, conducere, antrenor, echipă va face lucruri frumoase la clubul clujean. 

Cristi Balaj îi felicită pentru realizări pe cei care au ocupat înaintea sa postul de preşedinte spune că istoria şi performanţa clubului obligă la performanţă şi că îşi doreşte ca CFR Cluj să câştige campionatul.

Acesta a declarat că CFR Cluj a ajuns la un nivel de dezvoltare care are un potenţial incredibil, având oameni care doresc performanţă, oameni care nu doresc să păcălească fotbalul. Apreciază faptul că la CFR Cluj se doreşte înfiinţarea unei academii de fotbal, unde tinerii din Transilvania să îşi dorească să ajungă la un club care va avea mult mai multe soluţii pentru echipa naţională decât în prezent.  

Balaj a vorbit şi despre suporterii de la CFR Cluj spunând că atunci când era arbitru a văzut pe stadionul de la Cluj-Napoca un comportament extraordinar al spectatorilor.  Acesta i-a caracterizat pe fanii feroviarilor ca fiind cei mai "disciplinaţi" suporteri. 

Comenteaza