Cristi Manea: „E mai bine să jucăm din 3 în 3 zile!” Motivul invocat de fundașul lui CFR Cluj

Cristi Manea: „E mai bine să jucăm din 3 în 3 zile!” Motivul invocat de fundașul lui CFR Cluj
| Foto: CFR Cluj - Facebook

Formația din Gruia a câștigat cu 3-1 contra celor de la FC U Craiova 1948, scor 3-1, în runda cu numărul 17 din sezonul regulat al Superligii, iar fundaşul Cristi Manea crede că feroviarilor le prieşte ritmul meciurilor din 3 în 3 zile. 

Cristi Manea crede că victoria celor de la CFR Cluj împotriva lui FC U Craiova și dispoziția bună arătată în ultimele partide a venit tocmai în urma jocurilor disputate din 3 în 3 zile. Fundașul ardelenilor este convins că tocmai faptul că antrenorul Dan Petrescu a ales să se bazeze pe același nucleu de jucători la aproape toate partidele i-ar fi ajutat mult pe fotbaliști să intre în ritm şi să îl păstreze.

Manea a dezvăluit că îi place mai mult să joace din 3 în 3 zile, în contradicție cu spusele multora dintre tehnicienii care activează în Superliga în acest moment. Inclusiv antrenorul Dan Petrescu s-a plâns adesea de ritmul infernal al meciurilor pe bandă rulantă al elevilor săi. 

Fundașul dreapta de la CFR Cluj a avut o prestație foarte bună în jocul disputat în seara zilei de luni, reușind să și marcheze golul de 2-0, cu un șut puternic, deviat de Paramatti.

"Noi mai avem două meciuri în minus, sunt convins că vom fi acolo sus. Am arătat bine pentru că jucăm din 3 în 3 zile și nu prea a schimbat mister jucătorii și ne-am obișnuit cu acest ritm. Eu cred că e mai bine așa”, a spus Cristi Manea, după meciul CFR Cluj – FC U Craiova, citat de Prosport.  

Comenteaza