Cristi Dulca, declarații despre cei care ”ţin vestiarul” la ”U” Cluj

Cristi Dulca, declarații despre cei care ”ţin vestiarul” la ”U” Cluj
| Foto: Facebook - Universitatea Cluj

Fostul internațional care a fost atât jucător, dar și antrenor principal al Universității Cluj a vorbit în termeni laudativi despre cei care ”ţin vestiarul” formației antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. 

Dulca îi consideră pe „veteranii” Dan Nistor și Alexandru Chipciu decisivi în bunul mers al lucrurilor la Universitatea Cluj.

„Nistor şi Chipciu sunt cei doi care ţin vestiarul. Ei fac atmosfera. Genul de jucători care au experienţă. Au toate ingredientele”, a opinat Cristi Dulca, la Prima Sport, a transmis gsp.ro

Și antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a vorbit după victoria cu Sepsi OSK de luni seara despre unitatea pe care a remarcat-o în vestiar.

„Aproape toți se simt ca într-o familie aici. Facem totul împreună, eu îi consider niște prieteni (n.r. - pe jucători), fac parte din această echipă și depindem unii de ceilalți”, a declarat antrenorul lui „U”. 

Cristi Dulca a avut două lupte grele de dus cu cancerul. Primul diagnostic a fost de cancer testicular, iar apoi și-a descoperit o tumoare de aortă și a necesitat lungi şedinţe de citostatice.

”Nu mi-e greu să vorbesc de acea perioadă. Pentru mine şi pentru alţii este un exemplu să vorbesc şi să dau încredere multor oameni care suferă de cancer că pot trece peste acest moment”, declara Dulca în urmă cu un an la Look Sport.

Următoarea etapă din campionat Universitatea Cluj o joacă pe terenul campioanei Farul Constanța. Partida va avea loc pe 21 octombrie, de la ora 21:45.

Comenteaza