Cristi Balaj, șocat de umilința suferită de CFR Cluj la Hunedoara: "Am plecat de la stadion după golul trei"

Cristi Balaj, șocat de umilința suferită de CFR Cluj la Hunedoara: "Am plecat de la stadion după golul trei"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintelui formației din Gruia nu i-a venit să creadă prin ce au trecut "feroviarii" pe terenul echipei din Liga a 2-a.

Deși porneau ca favoriți, elevii lui Adrian Mutu au fost umiliți de jucătorii Corvinului, care s-au impus cu 4-0 în sferturile de finală ale Cupei României. Eșecul l-a șocat pe Cristi Balaj, care a recunoscut că a părăsit stadionul înainte de finalul meciului.

"Am plecat mai repede de la stadion, după golul trei. Nu mai puteam să stau în picioare și am plecat mai repede. E sentimentul pe care l-am avut după ce am ratat calificarea cu Pyunik.

Sunt multe lucruri făcute greșit, dar cea mai mare greșeală este cartonașul roșu primit de Tachtsidis. Vom discuta intern și vom decide dacă va fi pedepsit. Jucătorii trebuie să strângă rândurile.

Ar fi un an ratat dacă nu prindem cupele europene și suntem vinovați toți. I-am rugat înainte de meci să fie înțelepți, să nu provoace și le-am spus că efortul fizic va face diferența într-un astfel de meci", a spus Balaj pentru Digisport.

Comenteaza