Cristi Balaj, mesaj clar pentru fostul antrenor: "Dan Petrescu și-ar dori mulți jucători de la CFR, dar trebuie ca echipa sa să își permită"

Cristi Balaj, mesaj clar pentru fostul antrenor: "Dan Petrescu și-ar dori mulți jucători de la CFR, dar trebuie ca echipa sa să își permită"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului clujean a vorbit despre posibilitatea ca mai mulți "feroviari" să ajungă sub comanda fostului tehnician.

După plecarea lui Dan Petrescu în Coreea de Sud, la Jeonbuk Motors, s-a vorbit despre posibilitatea ca antrenorul să transfere foști elevi de la CFR Cluj. Chiar dacă susține că echipa clujeană e deschisă la negocieri, Cristi Balaj anunță că "feroviarii" vor ține la preț în cazul jucătorilor importanți.

"Dan Petrescu ne-a urat noroc, s-a atașat de CFR și am rămas în relații foarte bune. A sunat foarte multă lume, suporteri, oameni cu care a colaborat. Îi ținem pumnii, așa cum o face și el.

Așa cum am spus, Dan Petrescu și-ar dori mulți jucători de la CFR Cluj, Nana Boateng, Karlo Muhar, Simone Scuffet, avem și în ofensivă jucători de care el a fost mulțumit, doar că trebuie ca echipa sa să își permită să îi transfere.

Nu am primit nicio ofertă oficială din partea clubului unde este Dan Petrescu. Perioada de transferuri de abia a început, suntem dispuși să negociem. Ne dorim să ne calificăm în grupele Conference League, să avem performanțe în campionat și în Cupă, deci e important să avem un lot echilibrat și o echipă capabilă să câștige.

Am avut 24 de jucători la reunire, mai sunt 9 la loturile naționale. Antrenorul va face o selecție și avem câteva poziții pe care încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru a crește calitatea lotului", a declarat președintele CFR-ului.

Comenteaza