Cristi Balaj îl critică pe arbitrul de la Oțelul - CFR: "Are nevoie de cartonașe ca să țină meciul în mână"

Cristi Balaj îl critică pe arbitrul de la Oțelul - CFR: "Are nevoie de cartonașe ca să țină meciul în mână"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia nu a fost mulțumit de modul în care Andrei Chivulete a condus jocul dintre gălățeni și "feroviari".

Chiar dacă recunoaște că centralul a acordat corect cele două lovituri de pedepasă din timpul partidei, fostul arbitru FIFA, Cristi Balaj e nemulțumit de maniera în care Andrei Chivulete a condus meciul. Președintele CFR-ului îl consideră un arbitru slab și susține că nu e în stare să oficieze un joc la acest nivel.

"Un arbitru slab. Chiar dacă are acoperire regulamentară la cele două lovituri de pedeapsă. Noi la Craiova am avut la Otele un penalty clar, o neglijență mult mai clară, a fost o piedică din spate, Cojocaru din camera VAR nu se gândește să îl ajute pe arbitrul din teren.

Și CCA etapa următoare îl deleagă pe Cojocaru și face ce face la U Craiova – Voluntari. Și în minutul 24 trebuia eliminat. Atacantul prelua mingea pe piept dacă nu era împins pe Bancu. Nu avea pe nimeni pe o rază de 7 metri.

Putea să o preia și pe piept și pe stângul și ar fi scăpat singurul cu portarul, iar cele 2 lovituri de pedeapsă sunt hilare. Asta se întâmplă când nu sancționezi arbitrii. Dacă cineva ar spune ‘A greșit, nu avem alte soluții’. Acceptăm, că se întâmplă.

Are un stil (n.r. – Chivulete)…. Păi îl certa pe Bîrligea. Bîrligea era faultat și îl certa că de ce solicită fault. Cu degetul ridicat. În momentul în care un arbitru începe să dea galbene pentru proteste, din acel moment arbitrul are probleme.

El nu poate să aibă o prestanță prin care să gestioneze sau să fie deasupra jucătorilor din teren. El are nevoie de cartonașe ca să țină meciul în mână. El nu e în stare. Și poartă ecuson FIFA", a spus Balaj pentru Fanatik

Comenteaza