Cristi Balaj, detalii despre bugetul campioanei pentru sezonul viitor: "În funcție de asta se va decide"

Cristi Balaj, detalii despre bugetul campioanei pentru sezonul viitor: "În funcție de asta se va decide"

Președintele formației din Gruia a explicat cum ar putea arăta situația financiară a CFR-ului în stagiunea următoare.

După sosirea sa la Cluj, Cristi Balaj a încercat o optimizare a cheltuielilor clubului și reducerea datoriilor pe care campioana le avea. Situația din Superligă și faptul că CFR ar putea rata Liga Campionilor îngreunează calculele financiare pentru sezonul următor, însă președintele din Gruia a încercat să ofere o primă impresie despre bugetul din stagiunea viitoare.

"Faptul că am anunțat că avem nevoie în continuare de sprijinul finanțatorului principal nu e o surpriză. Ca orice alt club, îți construiești bugetul pentru sezonul următor în funcție de poziția ocupată în clasament.

Una e să ai șanse pentru grupele Champions League, alta e să ai șanse pentru grupele Conference League. În funcție de poziția din clasament, ne vom construi un buget. Cel mai important lucru nu este câștigarea campionatului.

Am fost preocupați de optimizarea clubului, de a reduce datoriile, de a plăti datoriile vechi. Am găsit o povară financiară și contracte semnate cu jucători plecați de la club care trebuiau onorate într-un final.

Rămâne de văzut ce jucători vor fi ținuți la club, ce jucători vor fi vânduți. În funcție de asta se va decide. Planul nostru e să vindem jucători. Nu întâmplător s-a întinerit lotul.

Vorbeam anul trecut de jucători care au atins o vârstă. Acum îl avem pe Bîrligea, care a demonstrat în multe partide, Fica a arătat că e bun, îl avem pe Petrila, pe Sava, revine Otto, Krasniqi", a explicat Cristi Balaj la Digisport.

Comenteaza